Activitats en Parella

pareja naturaleza

El cúmul d’obligacions diàries de la nostra vida quotidiana. Passar la major part del temps separats per la nostra feina. Tot aixó pot provocar un cert distanciament en la nostra relació de parella, obligada a seguir una constant rutina per no perdre el tren.

Per contrarestar aquesta situació és aconsellable buscar un espai nou per a relacionar-nos en un entorn diferent. Una de les maneres és practicant algun esport en parella.

Des Kayak K.1 us animem a obsequiar-vos a vosaltres mateixos d’un dia diferent i sobretot gaudir de practicar una mica d’exercici físic.

 

Avantatges de l’esport en parella

En primer lloc, les activitats en parella fora de l’entorn domèstic ens ajuden a reforçar els nostres vincles.

Encara que tan sols puguem realitzar les “activitats de cap de setmana”, serà positiu ja que crearem un projecte comú en compartir una nova activitat.

Si a més, l’activitat que compartim és un esport, l’exercici físic també revertirà en el nostre estat físic i anímic. Voler estar millor físicament també denota que vols estar millor per a la teva parella. Mantindrà l’emoció en la nostra relació. Cuidarem l’un de l’altre donant-nos suport mútuament i ens sentirem tots dos molt més segurs.

DEPORTE EN PAREJAL’exercici allibera endorfines, i això ens dóna una sensació de benestar que contribuirà al fet que la relació flueixi d’una manera relaxada i cordial. D’altra banda, la Universitat d’Oxford va descobrir que l’alliberament d’endorfines era major en les persones que realitzen exercici juntament amb la seva parella que en les persones que ho fan de manera individual.

Les endorfines desenvolupen l’autoestima. A més a més redueixen l’estrès i l’ansietat, motiu de moltes discussions de parella. També augmenten l’excitació i la libido, tenint millors i més freqüents relacions sexuals.

Les activitats per fer en parella obliguen a treballar en equip i consensuar objectius. Ens donem suport mútuament per aconseguir una meta. El cansament i l’esforç són més suportables. Això comporta a exercitar-nos durant més temps del que utilitzaríem si ho féssim de forma individual.

Quan treballem junts, la tendència és equilibrar els aspectes de força i de resistència entre tots dos. Es reforcen així les qualitats esportives que cadascun de nosaltres tenim menys entrenades.

 

ACTIVITATS PER FER EN PARELLA:

El caiac, una fantàstica opció per fer exercici junts

Parlar sobre “plans per fer amb la teva parella” és parlar d’un estil de vida. En primer lloc, planificar una escapada al lloc que fa temps volíeu visitar us farà consultar els allotjaments ideals. Buscareu la gastronomia més apetitosa del lloc. Anireu buscar zones on les activitats per parelles estiguin ben dissenyades.

El resultat serà molt positiu. Buscareu repetir aquesta experiència sovint i la vostra relació serà més activa. Fins i tot probablement us aficioneu a alguna activitat de manera assídua.

Practicar activitats en parella, i més si estem en un entorn natural, ens allunyarà d’un entorn domèstic conflictiu.

Una de les activitats per a parelles que millor resposta ha tingut ha estat el Caiac. Les raons: és un plaer i una experiència inoblidable navegar amb un Caiac en parella. Podreu anar en un Caiac doble o en un Caiac individual. Per practicar aquesta modalitat esportiva no cal tenir experiència i és molt fàcil d’aprendre-la. Si llogueu el material en un Centre de Piragüisme fins i tot us donen unes nocions bàsiques abans d’embarcar.

El Caiac no només ens aporta millorar el nostre estat físic, sinó que a més aportarem molts beneficis a la nostra relació. Ens haurem de comunicar, coordinar i decidir lliurement quin és el millor itinerari.

 

Esports en parella a La Llosa del Cavall

KAYAK EN PAREJAHi ha racons a la nostra geografia que us encantarà descobrir. El nostre és poc conegut i conserva tot el seu encant: la Vall de Lord. Les seves muntanyes, rius i boscos són un dels vessants més fascinants del seu entorn geogràfic. També l’interès històric i cultural dels seus pobles (Sant Llorenç de Morunys, La Coma, Guixers, ..), el seu clima benigne, els bons accessos per carretera, el seu atractiu geològic, la seva capacitat hotelera o d’allotjaments rurals, punts d’informació, … són elements que us ofereix aquesta zona durant tot l’any.

En aquesta zona es troba el Pantà de La Llosa del Cavall. Aquí trobem majestuosos entorns de conglomerat, que ens faran oblidar totes les vostres tasques pendents.

La nostra empresa, Kayak k.1, us permet fer un tipus d’excursions molt diferents en les que, a diferència de les altres, no anirem a peu, sinó que haurem d’accedir a tots aquests racons en Caiac.

Aquest esport el podem combinar amb parades i banys a les sempre refrescants – i no excessivament fredes – aigües turqueses del pantà, ja que en aquest es permet el bany. Alternar l’exercici de remar -on treballem el tronc superior- amb el de la natació sobre una aigua cristal·lina, ens permetrà tonificar tota la nostra musculatura.

PAREJA KAYAKCom practicar kayak en parella

La millor opció per a navegar en Caiac a La Llosa del Cavall, tret que sigueu uns experts en aquest esport, són els Caiacs autobuidables (“Sit on Top “), on anem asseguts a sobre. Aquests són molt estables i juganers … Si esteu una mica en forma podeu bolcar a propòsit el caiac – encara que costa una mica forçar la bolcada- i redreçar-lo amb molta facilitat. Tornar a pujar no és complicat, tot i que serà una situació que us provocarà moltes rialles. Els més atrevits podeu jugar a posar-vos en peu sobre el Caiac, a manera de Paddle Surf, i remar en aquesta posició.

Com a activitat en parella podeu també practicar la vessant més esportiva del Caiac: remar coordinats amb ritme constant per assolir una meta. Aquesta us donarà un rendiment que us sorprendrà! El Caiac és l’embarcació de tracció humana més veloç que existeix … i, si voleu optimitzar encara més el vostre rendiment, us aconsellem que cadascú porti el seu propi Caiac individual. Aquest tipus de Caiac us permetrà experimentar la sensació de dirigir la teva pròpia embarcació i navegar amb plena autonomia.

Després de tot això, veureu com haureu adquirit una nova afició.

Salut i Caiac!

Cap comentari

Resposta

Open chat