Les millors opcions per gaudir en companyia

ACTIVITATS KAYAK PADDLE SURF

EN KAYAK K.1 ORGANITZEM LA TEVA EXPERIÈNCIA!
Sigues part de l'aventura

Activitats per a particulars, Famílies, amics, Incentius per a empreses, Col·lectius, Centres juvenils, Celebracions especials, Comiats de noces, entre d’altres.

Ens adaptem a cada cas, amb una atenció molt personalitzada, i amb la possibilitat de coordinar altres serveis com càtering, transport i allotjament.

CANI KAYAK
DISPOSEM D'ARMILLES SALVAVIDES D'ALTA GAMMA (EQDOG) PEL TEU PELUT!

Utilitzem els caiacs dobles autobuidables OCEAN QUATRO (de quatre places), on la plaça central és ampla i còmoda, pensada per a la ubicació del teu pelut. Portar al vostre pelut és GRATUÏT! No cal experiència prèvia en Piragüisme.

GALERIA D’IMATGES CANI-KAYAK
KAYAK FAMILIAR
TROBAREU ARMILLES SALVAVIDES ESPECIALS, PALES I MATERIAL LÚDIC AQUÀTIC PER ALS MÉS MENUTS.

Estem especialitzats en aquesta modalitat. Utilitzem els caiacs dobles OCEAN QUATRO (de quatre places). Són embarcacions segures i molt estables, ideals per a realitzar activitats en Família.

METEO I ESTAT DEL PANTÀ
EXCURSIONS GUIADES EN CAIAC
RENAREM TOTS JUNTS, DESCOBRINT LES ESPECTACULARS VISTES PANORÀMIQUES DE LA VALL DE LORD.

Oferim dos itineraris guiats de diferents nivells. Coneixerem, navegant, l’entorn únic i espectacular d’aquest Espai d’Interès Natural.

,,

Vam anar un diumenge calurós de juliol al migdia sense reserva prèvia i no vam tenir cap problema per trobar un parell de caiacs individuals. L'atenció mooooolt bona i el paisatge espectacular! Vam estar un parell d'hores per allà i ens va faltar poc per arribar a l'embassament. Repetirem segur perquè el lloc és una xulada i vam poder gaudir pràcticament sols dels trams més macos!

KAYACCIÓ: Joc d'Orientació en Caiac
ACTIVITAT DIRIGIDA A FAMÍLIES, GRUPS D'AMICS, EMPRESES, ESCOLARS...

Us proposem una manera divertida i diferent d’entreteniment. Hem fusionat dues modalitats: el Caiac i l’Orientació. De la suma d’aquestes dues formes de gaudir de la natura neix la KAYACCIÓ. Podreu triar entre les modalitats d’orientació amb track (GPS) o sobre plànol.

CONSULTA ELS NOSTRES PREUS
PESCA EN CAIAC
KAYAKS DE DOS PORTACANYES

Gaudeix del teu esport favorit. Un dia de pesca envoltat de bonics paisatges naturals. Caiacs individuals model “Tempo Pesca”, de Rotomod. Àgils i ràpids, per traslladar-vos a qualsevol punt de la Llosa del Cavall sense dificultat.

TENS MÉS DUBTES?
Contacta’ns

EN KAYAK K.1 NO FEM

DESCOMPTES…

…REGALEM ACTIVITATS!!

🛍 什么值得买 | 科学消费 认真生活