Caiac amb mascotes: compartir una aventura

Fer Caiac amb mascotes, una proposta dirigida per aquelles persones que desitgin tenir una relació activa amb els seus peluts.

Cada vegada hi ha més persones que volen compartir la seva vida amb un fidel amic de quatre potes. Tenir un gos és molt més que tenir una mascota. El gosset passa a ser un element més de la família i volem gaudir tots junts dels bons moments.

Avui en dia és complicat trobar activitats per realitzar al costat dels nostres gossos. No tothom els accepta en restaurants o en allotjaments. Planificar un cap de setmana o unes vacances pot resultar una croada. Quantes vegades ens hem vist obligats a condicionar els nostres plans per no deixar al nostre gos sense la nostra companyia?

 

Caiac amb mascotes

 

Kayak con mascotas On practicar Caiac amb mascotes

Tot i així podem trobar empreses que ofereixen la possibilitat d’incloure al nostre pelut. Els restaurants i allotjaments ho solen indicar de manera explícita. També algunes empreses ofereixen activitats on tenen en compte al nostre gos.

Una de les activitats és el Caiac amb mascotes. Compartirem tots junts una activitat en plena natura. A més ens proporcionarà una relació molt activa amb el nostre gosset.

Navegar suaument tots pujats en un caiac combina diversió i esport. Una divertida experiència que a més reforçarà el vincle amb els nostres peluts.

Un lloc ideal per iniciar-se és el pantà de la Llosa de Cavall, al poble de Sant Llorenç de Morunys (Lleida). Les seves aigües turqueses són molt netes, transparents i tranquil·les. Si no disposeu de caiac propi o armilla salvavides per a gossos, trobareu la nostra empresa que us ho facilitarà.

 

Caiac amb mascotes

 

Kayak con mascotas Material per practicar Caiac amb mascotes

La pràctica del caiac ens ha permès descobrir tot un món de possibilitats. Avui dia existeixen caiacs que permeten albergar al nostre pelut de tal manera que l’espai de què disposen és ample i còmode. Caiacs molt segurs i estables, on no és necessària cap experiència en piragüisme.

D’altra banda, el material que ofereix el mercat per als nostres gossos ha evolucionat de manera espectacular: armilles salvavides, arnesos de tot tipus, joguines, alimentació, Tot això permet al nostre pelut tenir una vida més activa al mateix temps que compartim junts diversió i experiències.

Els caiacs ideals per a la pràctica de Caiac amb mascotes són els anomenats caiacs autobuidables. Aquests són caiacs “oberts“, on anem tots asseguts a sobre i que tenen la gran qualitat de ser molt segurs i estables.

Kayak con mascotas

Ens desplaçarem navegant, ens tirarem tots junts a l’aigua i tornarem a pujar, desembarcarem, embarcarem de nou, i tot això sense que el caiac se’ns bolqui

D’altra banda també solen disposar d’un espai central on ubicar als nostres fidels amics els gossos. Aquest espai és ample i permet molta mobilitat. Tinguem en compte que hi ha gossos de totes les mides, més actius o més tranquils. Alguns gossos prefereixen anar de peu i d’altres asseguts. Alguns s’adormen i altres no paren de capbussar-se un cop i un altre.

 

Kayak con mascotas Avantatges del Caiac amb mascotes

Amb el Caiac amb mascotes es treballa la propiocepció (percebre on ha de col·locar cadascuna de les seves potes) sobre un artefacte que es balanceja suaument sobre l’aigua i sobre una superfície que és irregular.

Un element imprescindible per al nostre gos és l’Armilla Salvavides. Aquesta ha de ser d’alta gamma per a permetre una flotabilitat idònia. Ha de disposar d’una nansa en la zona superior per poder aixecar al gos i pujar-lo de nou al caiac si vol estar una estona amb nosaltres.

Els avantatges que ens aporta és fer exercici tots junts i això beneficiarà el nostre estat físic i mental. Ens farà sentir més feliços i estarem més sans. Ens coneixerem millor, serem més sociables i segur que tindrem millors somnis …

 

Kayak con mascotas Salut i kayak!

Cap comentari

Resposta

Open chat