Coronavirus: el nostre comunicat

Comunicació relacionada amb el Coronavirus (Covid19)

L’Escola de Piragüisme Kayak K.1 ha decidit aturar totes les activitats relacionades amb l’ensenyament del Piragüisme i la seva pràctica esportiva. Hem de ser coherents amb les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i Govern d’Espanya en relació a les mesures de prevenció del Coronavirus (Covid19).

Creiem que el servei que oferim implica la relació directa i el contacte entre persones de diferents ubicacions, procedències i edats. En conseqüència la nostra activitat pot resultar un factor de risc. L’únic record que no volem que te’n portis de nosaltres és una bestiola.

Si la situació no canvia ens veurem obligats a perllongar el tancament fins que les condicions siguin favorables.

En el cas de no veure’ns durant molt de temps, esperem poder remar junts de nou més endavant

 

SEGUIM

Coronavirus

 

Nosaltres ja estem mans a l’obra per poder oferir els nostres serveis tan aviat com ens ho permeti el Coronavirus. Per aquesta nova temporada us oferim algunes novetats i ofertes que us sorprendran.

Per una banda disposarem de noves ofertes pels nostres clients. Introduïm el Carnet Jove del Solsonès. Amb aquest carnet els joves entre 12 i 30 anys tindran la possibilitat de fer les nostres activitats amb sorprenents descomptes.

Seguim amb la nostra targeta de fidelització “Tornar a La llosa del Cavall Té Premi“. Amb aquesta targeta els nostres clients obtindran activitats gratuïtes quan tornin a visitar-nos.

I també seguim oferint el nostre Forfet de temporada de 10 hores d’activitat amb preus molt rebaixats.

Com ja sabeu també disposem d’ofertes per als més petits de la família. En la modalitat de Kayak Familiar, on anireu tots junts en un caiac, els menors de set anys no paguen.

D’altra banda, si esteu allotjats a Hotels, Allotjaments rurals i Càmpings de la zona disposareu també de descomptes quan vingueu a visitar-nos.

 

Seguim quan el Coronavirus se’n vagi.

Salut i Kayak!

Cap comentari

Resposta

Open chat