DESCONFINAMENT: AVIAT ENS VEUREM!

El desconfinament és a prop. Aviat ens veurem i en Kayak K.1 treballarem molt bé totes les mesures de seguretat.

Aviat podrem sortir per fer turisme de proximitat tot i que el nou pla de transició ens ho permet fer a partir de la Fase I. La data prevista és el 11 de maig del 2020. Tinguem en compte, però, que fins a la Fase III no podrem desplaçar-nos entre les províncies.

La nostra zona es caracteritza per ser una destinació sense massificar, amb un entorn envoltat d’una natura en el seu estat més pur.

La nostra proximitat als nuclis urbans més poblats permet anar i tornar en un mateix dia per fer l’activitat de Caiac, Paddle Surf o pujar en un Patinet d’Aigua.

D’altra banda, l’única possibilitat d’acostar-se a aquesta zona és a través de cotxe, així que no s’haurà de compartir transport públic.

No obstant això, per aquelles persones que desitgin passar diversos dies en aquesta zona ja es podrà disposar d’allotjaments rurals, amb jardí i piscina que ens permetran estar semiconfinats, sense compartir-los amb persones alienes.

Així mateix en el desconfinament trobareu restaurants i petits comerços per satisfer totes les necessitats. Tots ells preparats amb totes les mesures de seguretat.

El nostre destí és molt segur ja que la nostra activitat es realitza a l’aire lliure i la nostra Base permet el distanciament necessari perquè no es produeixin massificacions. Això és el que ens permet realitzar un turisme sostenible.

 

Desconfinament

 

Nivell de preparació durant el desconfinament

En Kayak K.1 serem molt sensibles al desconfinament. Serem molt estrictes amb les mesures de seguretat i higiene ja que el nostre client serà molt més prudent i conservador.

En primer lloc, el nostre primer pas serà obtenir el certificat Covid-free.

Aplicarem mesures de seguretat davant el contagi. Algunes d’elles seran la detecció de la temperatura i la disposició de viseres, guants i mascaretes.

També realitzarem la desinfecció d’armilles salvavides cada vegada que aquestes s’utilitzin, la desinfecció de caiacs i també la de pales.

Abans d’embarcar proporcionarem líquid per la neteja de les mans i també després de realitzar l’activitat.

Així mateix durant el desconfinament disposarem d’un sistema de control de la distància de seguretat en la mateixa Base.

També serem molt més sensibles als preus, perquè hi haurà crisi econòmica i atur. Durant aquesta Temporada 2020 no pujarem cap de les nostres tarifes i oferirem descomptes en diverses campanyes.

Cobrarem a través de mecanismes electrònics: Bizum, transferència bancària i targetes.

Desconfinamiento

 

El retorn a la normalitat

Haurem canviat moltes de les nostres conductes després de la primera Fase del desconfinament.

D’altra banda, després del desconfinament la vacuna marcarà un altre punt d’inflexió ja que ens proporcionarà molta més seguretat.

Buscarem noves experiències més vinculades a viure sense presses i no valorarem tant el “postureig.

Tanmateix, aquesta situació haurà canviat alguns dels nostres hàbits. Les màscares i els guants ja formaran part del nostre vestuari.

De mica en mica anirem tornant a la “Nova normalitat.

Salut i caiac!

 

Cap comentari

Resposta

Open chat