Lloguer de patinets (hidropedals)

Alquiler de patinetesEl Lloguer de patinets a la Llosa del Cavall ha estat una de les últimes novetats que es pot trobar en aquest lloc idíl·lic.

S’acosta l’estiu i els seus calorosos dies ens conviden a fer una capbussada.

No totes les persones que vénen a visitar aquest entorn desitgen pujar en un caiac per fer una excursió a les turqueses aigües del pantà de la Llosa del Cavall.

Molts de vosaltres l’únic que voleu és refrescar-vos en les seves nítides aigües.

Així mateix trobem moltes famílies amb fills que sol·liciten alguna activitat pensada pels més petits.

 

És per això que en Kayak K.1 hem volgut oferir el servei de lloguer de patinets. La nostra passió pel piragüisme no està renyida amb el nostre desig de oferir-vos el millor servei pel vostre gaudi.

 

El tobogan: un aliat imprescindible

Lloguer de patinets

El lloguer de patinets a La llosa del Cavall no ha de resultar una activitat monòtona, encara que l’entorn en que ens trobem ja sigui un regal per si mateix.

Pedalejar una estoneta està bé, ens exercita el nostre tren inferior. Però cansa! I encara que des de la plataforma del patinet ens podem llançar a l’aigua, fer-ho des d’un tobogan és molt més divertit.

És per això que els nostres patinets disposen d’un tobogan que afegeix emoció a la nostra aventura de pirates!

Són del model H2O de Riumar

 

Que hem de portar pel lloguer de patinets

Alquiler de patinetesPer al lloguer de patinets a La Llosa del Cavall no necessitem molt material. Amb un banyador i una tovallola és suficient. Podem anar descalços i tan sols hem de tenir en compte que si fem servir ulleres les hem de subjectar amb una cinta.

Tanmateix ens trobem en l’era de la tecnologia i tots volem portar el nostre telèfon mòbil a sobre. És per això que en Kayak k.1 oferim bosses estanques per a la seguretat dels vostres mòbils i tot allò que contingui components electrònics.

 

 

Quant costa el lloguer de patinets a La Llosa del cavall

Amb una hora de lloguer és suficient per gaudir d’aquesta activitat. El seu preu és de 22 euros. Podeu reservar a través de la nostra web, telefònicament al (+34) 608.693.481 o bé a través de WatsApp al mateix número.

 

La seguretat

Alquiler de patinetesEl mateix patinet ens ofereix molta seguretat ja que actua de plataforma sobre l’aigua. Així mateix una escala ens facilita pujar de nou a l’artefacte. No obstant això facilitar la nostra flotabilitat és un factor imprescindible. És per això que amb el lloguer de patinets en KayakK.1 lliurem una armilla salvavides per a cada persona.

 

Limitacions

Probablement el patinet aparenta molta seguretat, però tot i així aquest té les seves limitacions. És per aquest motiu que sempre hem de respectar els seus límits segons homologació. No poden pujar més de 4 persones i no es pot superar els 300 kg de càrrega.

 

 

 

Salut i kayak!

Cap comentari

Resposta

Open chat