POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals ens faciliti seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Caiac k1.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i, en el cas que ens hagi autoritzat expressament en la casella corresponent, també a enviar-li comunicacions comercials sobre productes i serveis que poden resultar del seu
interès.

Caiac k1 garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat.

Els clients de Caiac k1 podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per correu electrònic a info@kayakk1.com o per escrit a Caiac k1 Cal Cerni, s / n -25.284 La Coma (Lleida) .

🛍 什么值得买 | 科学消费 认真生活