Descobreix totes les aventures que tenim per a tu!

QUI SOM

Kayak K.1

ESCOLA DE PIRAGÜISME

El nostre equip està format per Guies, Professors i Monitors titulats per la R.F.E.P. (Reial Federació Espanyola de Piragüisme). Som professionals amb una llarga experiència en conducció d’activitats i ens agrada organitzar-les d’una manera personalitzada.

El seu fundador, Artur Beiroa Viñas, Tècnic esportiu en Caiac de Aigües braves, titulat en 1997 per la R.F.E.P. com Guia de riu, va iniciar la seva activitat professional el 1993, després que les Olimpíades de 1992 fessin del Caiac una de les modalitats olímpiques més guardonades al nostre país.

Artur Beiroa Viñas, fundador de Caiac k.1
Kayak

Paddle Surf

Kayak K.1

ESCOLA ESPORTIVA NÀUTICA (Grup de Piragüisme), resolució de l’any 2007 per la Direcció General de Pesca i Afers marítims del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (Generalitat de Catalunya).

Inscrita com ESCOLA DE PIRAGÜISME el 2007 en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural (Consell Català de l’Esport) amb el núm C-115.

En KAYAK k.1 disposem de tot el material homologat (CE), Embarcació de Salvament i cobertura per a tots els riscos: assegurances de Responsabilitat Civil, d’Accidents i d’Assistència.

Facebook Kayak K.1

@kayakk1

GALERIA D’IMATGES
ENAMORA’T DELS NOSTRES PAISATGES
Open chat